Team

Jacqueline Bark
Owner Reismomentjes

Hallo, ik ben Jacqueline en heb een reisverslaving die ik graag me jullie wil delen.

Na de roadtrip door Amerika, wist ik het zeker: “Ik ben nog lang niet klaar met de wereld ontdekken. De vrijheid die het reizen geeft en de verschillende culturen die je tegenkomt tijdens het reizen laten je weer even realiseren hoe goed wij het eigenlijk in Nederland hebben. Wanneer het budget het toelaat, probeer ik toch weer een reden te vinden om te reizen. Een stedentrip, roadtrip of zonvakantie, zolang het een land/plaats is waar ik nog niet ben geweest, vind ik het prima.

 

 

Bianca Eggen
Redacteur & Travelblogger
Hi there! Ik ben Bianca en he-le-maal reisgek! Het reizen zat altijd wel in me, maar kwam pas echt tot bloei tijdens mijn studie Internationaal Toeristisch Management. Verschillende bestemmingen werden bezocht, en toen ik jaren geleden de dramaserie Mcleod´s Daughters begon te volgen, kreeg ik ook reiskriebels om Down Under te gaan. In 2016 is die reis eindelijk in vervulling gegaan. Het is zo goed bevallen dat ik dit jaar terugga! Ik wil de lezers van Reismomentjes graag inspireren over ´Down Under´ en meenemen in mijn verhaal en enthousiasme. Waarom je die kant op moet gaan, waarheen dan, wat moet je gezien hebben, persoonlijke ervaringen, tips en ja, ook blunders. Want die horen er nou eenmaal bij. Een flinke dosis reisinspiratie, met waardevolle do´s en don´ts en hier en daar wat humor.

Daphne Bakker

Travelblogger

Hallo allemaal! Ik ben Daphne Bakker, 20 jaar, en ben net zoals de lezers van reismomentjes een echte reisjunk! Ik ben altijd erg geïnteresseerd geweest in de natuur en cultuur wat op onze aarde te vinden is. Daarom ben ik ook toerisme gaan studeren. Om van mijn passie mijn werk te kunnen maken. Ik heb al vele mooie dingen mogen zien zoals: Australië, Noorwegen, Kroatië, Frankrijk, Italië, Bali en Kuala Lumpur en nog veel meer. Over al deze reizen en bestemmingen valt genoeg te vertellen en deze ervaringen wil ik graag met jullie delen!

 

Yvon van de Steeg

Travelblogger
Hi there! Ik ben Yvon, ik kom uit mijn geliefde stad Rotterdam en ik hou er van om van alles en nog wat tegelijk te doen. Feestjes, gezelligheid, studeren, werken, stage, met vriendinnen afspreken, rode wijn en speciaal biertjes drinken, eten en staren naar mijn kat Fred die achter een balletje aan rent. En. Ik heb een reisverslaving. Waarschijnlijk ben ik niet de enige, dus het zal herkenbaar zijn voor velen. Ik ben misschien niet een standaard reiziger: boekje, plan, voorbereid op al het onverwachte. Nee, dat gedeelte vergeet ik altijd. En dan stel ik in het vliegtuig mezelf de vraag: ‘goh, heb ik alles wel bij me en weet ik waar ik naar toe ga?’. Te laat. Want eenmaal in het vliegtuig, kan je lastig terug, zoals je hoogstwaarschijnlijk al weet. En dan komen de kriebels en wordt het toch wel heel spannend allemaal: ‘waar heb ik mezelf nou weer in gegooid?’, een gedachte die ongeveer 100 keer in me op komt tijdens de vlucht.

 

Lotte van Trigt

Travelblogger

Hoi! Ik ben Lotte van Trigt, geboren en getogen in Haarlem in het fantastische jaar van 88. Een draak in de Chinese astrologie mocht je daarin geloven, maar een draak ben ik zeker! Ik ben 5 jaar geleden na mijn eerste solo rondreis door Australie en Nieuw-Zeeland besmet geraakt met het ‘wanderen’ wat is het toch heerlijk om nieuwe plekken, mensen en culturen te leren kennen! Mijn andere grote passie naast het reizen is sporten, en ik ga een sportieve uitdaging dan ook niet uit de weg!  Het allerleukste vind ik om die twee samen te combineren en tijdens mijn reizen ben ik dan vaak ook zo actief mogelijk! Stilzitten zit niet zo in de aard van het beestje…. Als ik niet kan reizen of sporten sta ik graag in de keuken. Ik ben een echte dromer, heb het geheugen van een olifant, en zoals vriendinnen van mij zeggen; een trouwe hond, hard van buiten en zacht van binnen en ik ben een diehard Disney believer want willen we niet allemaal die happy ending?

 

Carlijn & Stef

Travelblogger

Wij zijn Stef en Carlijn. Twee nuchtere Brabanders die beide, onafhankelijk van elkaar, besmet zijn geraakt met het reisvirus. Carlijn is begonnen met landen binnen Europa, van stedentrips tot aan roadtrips door Italië. Toch bleef het kriebelen en toen ze de kans kreeg om enkele jaren geleden een buitenlandse stage als zuster in Ghana te doen, greep ze deze met beide handen aan. Ze verbleef 3.5 maanden in Ghana. Hierna bezocht ze nog onder andere Thailand en Cambodja. Stef heeft als verre reizen onder anderen Curaçao en Nieuw Zeeland gezien. Nadat we elkaar, 3 jaar geleden, ontmoet hebben werd de drang naar reizen alleen maar groter. Zo hebben we samen Costa Rica bezocht. Een jaar geleden begonnen we ons plan te smeden. Zouden we in plaats van 3 weken vakantie niet gewoon eens een half jaar rond reizen? Noem ons verwend, maar met drie weken vakantie redden we het gewoon niet. Dan zaten we nét lekker midden in de cultuur, waren we net uitgerust, bij gekomen en into het reizen en dan was het al weer tijd om het vliegtuig naar huis te pakken. De plannen werden steeds meer concreet en toen we beide van het werk groen licht kregen om 6 maanden onbetaald verlof op te nemen was de knoop zo doorgehakt! We begonnen in Oman en vlogen vanaf daar door naar Singapore. De komende blogs nemen we jullie dan ook mee in ons 6 maanden avontuur.

Kim Schoonenberg
Travelblogger

Mijn naam is Kim Schoonenberg, 25 jaar, ik kom uit Oss in Noord Brabant en heb een passie voor reizen. Ik heb de opleiding Manager Verkoper Reizen MBO niveau 4 afgerond, maar hier helaas verder niets mee gedaan. Hoewel ik het op mijn huidige werk (functie als expeditie medewerker) hartstikke goed naar mijn zin heb, blijft het reizen me toch bij en neem ik iedere kans aan om weer nieuwe delen van onze mooie wereld te kunnen ontdekken. Ik maak graag verre reizen, maar stedentrips en weekendjes weg binnen Nederland pik ik ook graag mee. Waarom reizen mijn passie is? Omdat ik het erg interessant en vooral leerzaam vind om te zien wat de wereld allemaal te bieden heeft qua natuur en cultuur, maar ook omdat je er natuurlijk even lekker tussenuit bent.

Marjolein Oudejans
Travelblogger
Ik ben Marjolein Oudejans, in het dagelijks leven werkzaam als event-/projectmanager. Zo’n 11 jaar geleden ben ik voor het eerst buiten Europa gaan reizen, zónder wifi of smartphone… maar natuurlijk wel mét Lonely Planet. Vanaf dat moment was er geen houden meer aan, ik was verslaafd! Als het maar even kan, pak ik de rugzak om nieuwe plekken te verkennen. De eerste tijd reisde ik alleen of met een vriendin, de laatste jaren met mijn vriend. Onder andere in Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji, Noord-Afrika, Costa Rica en Amerika heb ik mogen rondreizen.

Maar mijn favoriete bestemming is absoluut Zuidoost-Azië! Vanwege de natuur, de vriendelijke mensen en natuurlijk het fantastische eten… En het is nog enorm fotogeniek ook. In mijn maandelijkse blog ga ik meer vertellen over mijn reizen op dit afwisselende stukje aardbol met tops (en soms ook flops) en een focus op (street)food!

 

 

Mellanie Bouwman
Travelblogger


Mijn naam is Mellanie, nadat ik 5 jaar geleden 3 maanden in Italië gewerkt had was voor mij bekend waar mijn passie lag, reizen. Wauw wat kunnen die 6 lettertjes mij gelukkig maken. Ik hou ervan om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe culturen te leren kennen en om die reden ben ik dan ook regelmatig buiten de grenzen van Nederland te vinden. Wanneer ik me wel binnen de grenzen van Nederland bevind  vindt je mij waarschijnlijk in een studieboek of in de keuken. In het dagelijks leven ben ik student en ik verwacht in juli mijn diploma International Business and Languages op te mogen halen. Verder heb ik een passie voor koken en is het voor mij een uitdaging om de gerechten die ik in het buitenland geproefd heb thuis na te maken. Kortom, reizen is mijn passie en ik neem jullie middels het schrijven van blogs graag mee in mijn avonturen.