Over

Het ontstaan van reismomentjes…

Het begon bij een vakantie waarbij voor het thuisfront een kort foto-verslagje werd geplaatst op mijn persoonlijke Facebook pagina. Het leek mij leuk om de thuisblijvers een kijkje te geven wat de wereld allemaal voor moois heeft te bieden en wat er voor leuke dingen te doen zijn als je op vakantie bent.  Er is zo ontzettend veel te doen/ zien & beleven. Ik wilde dit graag delen en andere laten meegenieten  van de avonturen. Daar ontstond ineens de naam “Reismomentjes” en bleef door mijn hoofd spoken. Al snel breidde deze enthousiasme zich uit in Februari 2015 naar een “Reismomentjes” Facebook pagina, daar kwam Twitter bij, Pinterest sloot zich aan en voor ik het wist had ik ook ineens een Instagram account. Nou als het dan toch zo goed gaat, laten wij dan eens kijken of er een reismomentjes website kan komen. Ideeën in overvloed en aan het enthousiasme lag het niet.

Ondertussen is reismomentjes uitgegroeid tot een online reisplatform waar reis bloggers vertellen over hun verhalen en avonturen die zij hebben meegemaakt tijdens het reizen. Hierin geven zij tips/ tops & flops met aanvulling van eigen foto`s. Het team van reismomentjes zorgt ervoor dat de volgers zo veel mogelijk reis-inspiratie op kunnen doen om lekker bij weg te dromen. Wellicht weten zij je toch te overtuigen die droomreis te gaan maken…

Ik hoor vaak mensen zeggen, had ik dat tijdens mijn vakantie maar geweten, dan had ik erheen kunnen gaan. En dat is precies waar reismomentjes je mee kan helpen. Bekende en (nog) onbekende bestemmingen uitlichten en zo anderen enthousiasmeren ook te gaan reizen.

“The only trip you will regret is the one you didn’t take”

Veel leesplezier!

Geef een reactie